Vrijwillige assistent voor Aarschot of Diest

Voor onze werking in de regio Hageland zijn we op zoek naar vrijwillige regioassistenten die in de buurt van Aarschot of Diest wonen.

Wat verwachten we?

Leg je vlot contacten, werk je georganiseerd en heb je voldoende vrije tijd? Tijdens huisbezoeken leer je leerlingen kennen. Je bekijkt hun lesaanvraag, zoekt geschikte vrijwilligers en onderhoudt contacten met de schoolleerkracht. Je overlegt met de coördinator, organiseert twee keer per jaar vergaderingen met de vrijwilligers en maakt Auxilia bekend in je regio. De administratie die hierbij komt kijken is voor jou geen probleem.

Je werkt van thuis uit, maar doet ook huisbezoeken aan leerlingen en vrijwilligers. Een auto is dus noodzakelijk. Als tijdsinvestering mag je rekenen op één tot twee dagen per week.

Wat bieden wij jou?

Je bouwt je netwerk in je regio verder uit en helpt mensen aan meer kansen. Je komt terecht in een team met José, een gezellige en humoristische vrouw die je met open armen zal ontvangen. Zij staat garant voor een goede begeleiding en ook het secretariaat van Auxilia vzw staat voor je klaar.

We betalen de onkosten terug die je maakt tijdens je werk voor ons. Daarnaast ben je als vrijwilliger verzekerd tegen lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Verder bieden we je twee leermomenten per jaar aan, samen met de andere coördinatoren en assistenten.

Meer weten?

Contacteer coördinator José Adams voor meer informatie via 016 58 04 58 of via jose.adams@telenet.be.
Voor een uitgebreide functie-omschrijving kan je ook terecht bij het secretariaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *