Vrijwillige assistenten voor Antwerpen-centrum

Voor onze werking in de regio Antwerpen-centrum zijn we op zoek naar een vrijwillige regiocoassistenten.

Wat verwachten we?

Leg je vlot contacten, werk je georganiseerd en heb je voldoende vrije tijd? Tijdens huisbezoeken leer je leerlingen kennen. Je bekijkt hun lesaanvraag, zoekt geschikte vrijwilligers en onderhoudt contacten met de schoolleerkracht. Je overlegt met de regioassistent, organiseert twee keer per jaar vergaderingen met de vrijwilligers en maakt Auxilia bekend in je regio. De administratie die hierbij komt kijken is voor jou geen probleem.

Je werkt van thuis uit, maar doet ook huisbezoeken aan leerlingen en vrijwilligers. Een auto is dus noodzakelijk, al zal je ook veel met de fiets of het openbaar vervoer kunnen doen. Als tijdsinvestering mag je rekenen op één tot twee dagen per week.

Wat bieden wij jou?

Je bouwt je netwerk in je regio verder uit en helpt mensen aan meer kansen. Je start als assistent in een team met Annelies, Leen en Francine. Zij zullen je met alle plezier inwerken en ook het secretariaat van Auxilia vzw staat voor je klaar.

We betalen de onkosten terug die je maakt tijdens je werk voor ons. Daarnaast ben je als vrijwilliger verzekerd tegen lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Verder bieden we je twee leermomenten per jaar aan, samen met de andere coördinatoren en assistenten.

Meer weten?

Contacteer assistente Francine Van de Voorde voor meer informatie via 0479 87 51 11 of via francine.van.de.voorde@fulladsl.be.Voor een uitgebreide functie-omschrijving kan je ook terecht bij het secretariaat via info@auxilia-vlaanderen.be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *