Vrijwillige lesgevers omgeving Schoten en Merksem.

Geef je graag jouw kennis door aan anderen? Ga je graag met mensen om? Kan je je 1 à 2 uur in de week vrij maken? Wil je je tijd graag op een aangename manier besteden? Dan is dit misschien voor jou! Auxilia VZW zoekt vrijwillige lesgevers in de omgeving van Schoten en Merksem. Auxilia biedt individuele bijles aan kansarmen, die willen, maar om de één of andere reden niet kunnen leren. Wil je je kennis doorgeven aan kinderen uit de lagere of de middelbare school die het moeilijk hebben?  Of geef je liever les aan volwassen? De vraag naar vrijwillige lesgevers is groot. Als vrijwillige lesgevers ga je 1 à 2 uur per week langs bij de leerling thuis om hem te  helpen met zijn specifieke leervraag. Samen gaan jullie op zoek naar een leermethode waar jullie beiden goed bij voelen. Zowel voor de leerling als voor de vrijwilliger is dit vaak een zeer leerrijke en aangename ervaring. Wil je hier graag meer over weten, aarzel niet om ons te mailen op auxilia.noord@gmail.com Of bel Hilde Lambeir: 0476 38 54 61 Zij zal je graag meer uitleg geven. Auxlilia Vlaanderen bestaat bijna 80 jaar.
www.auxilia-vlaanderen.be

Met vriendelijke groeten,
Hilde Lambeir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *