Vrijwillige assistenten gezocht voor onze regio Waasland.

Zoek jij een toffe uitdaging en doe je graag licht administratief werk dan hebben wij voor jou de geschikte vrijwilliger job

Auxilia is een vrijwilligersorganisatie die het recht op onderwijs en vorming voor iedereen wil verdedigen. Vrijwillige lesgevers engageren zich om  kansarme kinderen te helpen met de vakken waarmee zij het op school moeilijk hebben.
Wat verwachten we?

Leg je vlot contacten, werk je georganiseerd en heb je voldoende vrije tijd? Tijdens huisbezoeken leer je leerlingen kennen. Je bekijkt hun lesaanvraag, zoekt geschikte vrijwilligers en onderhoudt contacten met de schoolleerkracht. Je overlegt met de regio assistent, organiseert  samen twee keer per jaar vergaderingen met de vrijwilligers en maakt Auxilia bekend in je regio. De administratie die hierbij komt kijken is voor jou geen probleem.

 

Je werkt van thuis uit, maar doet ook huisbezoeken aan leerlingen en vrijwilligers. Een auto is dus noodzakelijk. Als tijdsinvestering mag je rekenen op één tot twee dagen per week.

Wat bieden wij jou?

Je bouwt je netwerk in je regio verder uit en helpt mensen aan meer kansen. Je start als coördinator. Het secretariaat staat garant voor een goede begeleiding.

We betalen de onkosten terug die je maakt tijdens je werk voor ons. Daarnaast ben je als vrijwilliger verzekerd tegen lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Verder bieden we je twee leermomenten per jaar aan, samen met de andere coördinatoren en assistenten.

Meer weten?

Contacteer het secretariaat voor meer informatie via 03 226 25 41 of stuur een mailtje naar info@auxilia-vlaanderen.be

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *