Vrijwilliger

Auxilia draait bijna integraal op de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Ze helpen leerlingen, leiden lokale werkingen in goede banen.

Heb je interesse om vrijwilliger te worden? Er zijn drie mogelijkheden:

Begeleider

Ga je graag met mensen om, ben je enthousiast en kan je je inleven in de situatie van een kansarme leerling? Je hebt slechts een 1 of 2 uren vrije tijd per week nodig om iemand verder te helpen! Een lerarenopleiding is geen vereiste. Wel voldoende kennis van het vak dat je wilt begeleiden. Je kan ook kiezen tot welke leeftijd je leerling is, lager of secundair onderwijs. Meld je aan en dan bekijken we samen welke leerlingen behoefte hebben aan jouw kennis.

Regioteamlid

Ben je sociaal voelend en een geboren organisator? Als regioteamlid ondersteun je de werking in een regio in jouw buurt. Onderdelen van je vrijwilligerswerk zijn:

  • aanvragen opnemen en opvolgen
  • Vrijwilligers zoeken en begeleiden
  • Leerlingen en vrijwilligers aan elkaar koppelen

Dit hoef je uiteraard niet alleen te doen: je kan steunen op de andere regioteamleden en ook het secretariaat staat je bij.

Medewerker

Wil je je liever op een andere manier inzetten voor ons? We zijn altijd op zoek naar mensen die Auxilia mee bekend willen maken, zoeken naar nieuwe sponsors. Dus heb je een vlotte pen, werf je fondsen als de beste of ben je creatief ingesteld? Contacteer ons en we bekijken samen wat mogelijk is.

Raadslid

De Raad van Bestuur stippelt het beleid van Auxilia uit, houdt toezicht op het secretariaat, onderhoudt contacten met de overheid en met andere organisaties. De 5 raadsleden zijn op zoek naar nieuwe raadsleden die de visie van Auxilia willen uitdragen.

Heb je interesse? Vul onderstaand contactformulier in.

*vereist

Naam: (*)

Voornaam: (*)

Woonplaats: (*)

E-mail: (*)

Gsm of tel.nr: (*)

Uw bericht