Auxilia

Auxilia is een groot netwerk van vrijwilligers dat via onderwijs en vorming hulp biedt aan kansarme kinderen, jongeren en volwassenen. Via één-op-één-onderwijs willen we onze leerlingen op weg helpen naar een betere toekomst. Onze vrijwilligers geven les in zowat alle vakken die je kan bedenken, verspreid over verschillende regio’s in Vlaanderen.

Elke regio heeft een vrijwillige regiocoördinator die, meestal bijgestaan door één of twee assistenten, naast het opvolgen van de lesaanvragen nog heel wat andere taken op zich neemt.

In 2015 waren we in totaal met 731 vrijwilligers waarvan 577 les gaven. Samen hielpen deze lesgevers ongeveer 979 leerlingen. Toch zijn we steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers om de stijgende vraag naar (bij)lessen te kunnen volgen. Dus ben je goed in een vak en geef je graag bijles of ben je een onwaarschijnlijk coördinatietalent? Aarzel dan niet en schrijf je in als vrijwilliger!

Secretariaat

Het secretariaat van Auxilia vindt u in Antwerpen-Centrum op de Italiëlei 189/8. Dit is ook het adres van onze maatschappelijke zetel.

Het secretariaat van Auxilia zet zich dagelijks in om de werking over heel Vlaanderen aan te sturen en de vrijwilligers te ondersteunen daar waar nodig. Daarnaast verzorgen zij ook het administratieve luik van de organisatie.
Vragen? Contacteer info@auxilia-vlaanderen.be , zij helpen je met alle plezier. Of gebruik het contactformulier: 

*vereist

Naam: (*)

Voornaam: (*)

Woonplaats: (*)

E-mail: (*)

Gsm of tel.nr: (*)

Uw bericht