Auxilia

Auxilia is een groot netwerk van vrijwilligers dat leerhulp aanbiedt aan kansarme kinderen, jongeren en volwassenen. Via één-op-één-begeleiding willen we onze leerlingen op weg helpen naar een betere toekomst. Onze vrijwilligers uit verschillende Vlaamse regio’s helpen ze in hun omgeving met hun huiswerk of hun studies.

Elke regio heeft een vrijwillige regiocoördinator die, meestal bijgestaan door één of twee assistenten, naast het opvolgen van de aanvragen nog heel wat andere taken op zich neemt.

We zijn steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers om de stijgende vraag naar begeleidingen te kunnen volgen. Dus ben je goed in een vak en help je graag onze leerlingen of ben je een onwaarschijnlijk coördinatietalent? Aarzel dan niet en schrijf je in als vrijwilliger!

Secretariaat

Het secretariaat van Auxilia vindt u in Antwerpen-Centrum op de Italiëlei 189/8. Dit is ook het adres van onze maatschappelijke zetel.

Het secretariaat van Auxilia zet zich dagelijks in om de werking over heel Vlaanderen aan te sturen en de vrijwilligers te ondersteunen daar waar nodig. Daarnaast verzorgen zij ook het administratieve luik van de organisatie.
Vragen? Contacteer info@auxilia-vlaanderen.be , zij helpen je met alle plezier. Of gebruik het contactformulier: 

  *vereist

  Naam: (*)

  Voornaam: (*)

  Woonplaats: (*)

  E-mail: (*)

  Gsm of tel.nr: (*)

  Uw bericht